De alpaca high tea en Feed & Greet reserveren!

Wat leuk dat je een reservering wilt maken!
Voor de high tea zijn we geopend op zaterdag en kun je een tafeltje kiezen uit tijdsblokken van 2 uur: 11:30 – 13:30  |  12:00 – 14:00  |  14:30 – 16:30  |  15:00 – 17:00
Voor de Feed en Greet zijn we op vrijdag geopend en kun je een tafeltje kiezen uit tijdsblokken van 1 uur: 13:30 – 14:30  |  14:45 – 15:45
 
Let op: Er kunnen maximaal 7 personen aan 1 tuintafel. Mocht je een reservering willen plaatsen van 8 personen of meer stuur dan even een mailtje naar info@alpacabreak.nl, dan kijken wij even mee. 
Wil je met een grote groep komen van 13 personen of meer? Stuur dan even een berichtje voor eventueel andere datums.
 
Heb je een cadeaubon?
Vul dan het onderstaande reserveringssysteem in op de gewenste datum en vul bij aantal volwassenen en kinderen 0 in. Geef bij de opmerkingen aan met hoeveel personen jullie komen en vermeld het cadeaubonnummer ook bij de opmerkingen (staat achterop de cadeaubon naast de grote sticker).
De high tea met alpaca’s is een samenwerking met Slagerij Rasenberg & Catering uit Made voor de lekkerste verse broodjes!

Ben je vegetarisch? Geen probleem! Geef het bij de opmerkingen bij het reserveren aan.
Glutenvrij? Geen probleem! Geef het aan bij de opmerkingen.
Heb je een andere allergie of intolerantie? Wanneer het om een intolerantie gaat, geef het aan bij de opmerkingen. Gaat het om een allergie kunnen wij ons best doen, maar het helaas niet garanderen. Het zal daarom altijd op eigen risico zijn.
Wil je meer informatie over allergenen, stuur even een mailtje.
De agenda staat telkens voor 2/3 maanden open, er komen doorlopend nieuwe datums achteraan.
 Wil je graag contant betalen? Voer dan alle stappen uit zoals bij een cadeaubon alleen geef dan ipv het cadeaubonnummer aan: graag contant betalen.
 
Toby, Vino, Appie & Gerrit kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden!

Je wordt doorgestuurd naar ons online betalingssysteem. Tot 3 dagen (72 uur) van te voren kun je kosteloos annuleren en krijg je het geld teruggestort. Vanaf 72 uur voor de reservering wordt de bestelling gedaan bij onze cateraar voor het aantal opgegeven personen. Deze kunnen hierdoor helaas niet meer geannuleerd worden. Voor 12:00 uur de voorgaande dag komen we je tegemoet en delen we de onkosten, dan krijg je 50% terug. Zie de verdere annuleringsvoorwaarden onder de algemene voorwaarden.

 

Follow us

Stuur een privéberichtje via onderstaande links!
Dé alpaca high tea!
Wij hebben een knusse en persoonlijke Yoga, Feed & Greet en High tea met alpaca’s waarbij echt TUSSEN de alpaca’s zit! Daarnaast is de alpaca high tea van super goede kwaliteit!

Contact

e-mail: info@alpacabreak.nl
Of stuur een berichtje via social media
Alleen op afspraak, via een arrangement, te bezoeken
 

Locatie

Boerenhoekstraat 83
4921 KA Made
Noord-Brabant, NL
zowel pin als contant wordt geaccepteerd

Aangesloten bij Alpaca Association Benelux

Winkelwagen