Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een reservering gelden de volgende voorwaarden:
Roken is helaas niet toegestaan in de weide.
Het meenemen van honden tijdens een activiteit is helaas ook niet toegestaan.
ANNULEREN
Alpaca Break hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan een arrangement. Wanneer je een reservering plaatst dan ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.
Annulering High Tea:
A – Bij annulering tot maximaal 3 dagen voor het arrangement (72 uur) kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen naar een andere datum of annuleren via de annuleringslink in de bevestigingsmail of via een mailtje naar info@alpacabreak.nl.
B – Bij annulering vanaf 3 dagen (72 uur) – tot 12:00 uur de dag voorgaand aan de high tea, wordt 50% in rekening gebracht en wordt er 50% teruggestort op de rekening waarmee betaald is. 
C – Bij annulering na 12:00 uur de voorgaande dag voor de High Tea of het niet verschijnen op de activiteit zijn we genoodzaakt de volledige kosten in te houden. 
Dit komt omdat alles voor het aantal personen besteld is bij de cateraar.
Annulering Feed & Greet:
A – Bij annulering tot maximaal 3 dagen (72 uur) voor de Feed & Greet kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen naar een andere datum of annuleren via de annuleringslink in de bevestigingsmail of via een mailtje naar info@alpacabreak.nl.
B – Bij annulering vanaf 3 dagen (72 uur) – tot 1 dag (24 uur) voor de Meet en Greet wordt 50% aan u teruggestort op de rekening waarmee betaald is.
C – Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de activiteit zijn we genoodzaakt de volledige kosten in te houden.
Annulering Yoga:
Een losse yoga les kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd of verplaatst worden, daarna zal helaas het volledige bedrag ingehouden worden. 
Wanneer je een 6-rittenkaart hebt gekocht mag je deze inzetten wanneer het voor jou passend is, binnen de aangeboden dagen. De rittenkaart is alleen geldig in het jaar van aankoop en de resterende lessen zullen niet terugbetaald worden. Wanneer je een 6-rittenkaart hebt gekocht en deze wil annuleren, krijg je binnen 2 weken naar aankoopdatum het geld terug, daarna zal je hem moeten opmaken in het gekochte jaar.
Alle prijzen zijn incl. BTW
Alpaca’s zijn leergierig, vriendelijk, zachtaardig richting mensen en spugen (bijna) niet. De kans hierop tijdens een arrangement is dan ook heel klein. Toch kunnen wij niets uitsluiten en is deelname aan de arrangement op alle gebieden voor eigen risico.
Alpaca Break aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, beschadiging of verlies van zaken binnen of buiten de locatie.
Slecht weer? We hebben parasols bij de tuinbanken of dichte tenten dus bij een beetje regen kunnen de activiteiten doorgaan. Indien wij een activiteit annuleren omwille van de weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden, zullen wij een andere datum voorstellen en zullen daar geen extra kosten aan verbonden zijn.
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en bedenk dat je in een weiland komt, dus aangepast schoeisel is verstandig.
Alpaca Break heeft het recht groepen en/of individuen voorafgaande of tijdens een arrangement te (laten) verwijderen van de locatie indien Alpaca Break zich hiertoe genoodzaakt voelt. Een verwijdering geeft geen recht op een claim van de groep/individu. Alpaca Break heeft het recht een arrangement te onderbreken of stoppen wanneer medewerkers van Alpaca Break zich hiertoe genoodzaakt voelen. Onderbreking of stoppen geeft geen recht op een claim van de groep.
Winkelwagen