Onze kleinschalige alpaca farm!

Toby

De dappere avonturier

Toby is de lieve, knappe, dappere avonturier op onze alpaca farm. Hij is altijd de eerste die op onderzoek uit gaat wanneer de anderen nog niet helemaal durven. Daarnaast en is hij vaak tussen de platen te vinden. Toby vindt het heerlijk om lekker alle planten kapot te maken en daar even lekker doorheen te gaan rennen. Toby was ook de leider van de groep, tot onze Gerrit in de groep kwam en Toby is nu de 2e in de hiërarchie. Kan jij ook al niet wachten om zijn heerlijk zachte vacht te voelen?

Geboortedatum: 25-09-2020
Geslacht: hengst

Geadopteerd door:
Eveliene Langemeijer (23-6-2024)
Carola, Marcella en Jessica (18-05-2024)
Ingrid Kieboom (27-01-2024)
Marly & Umut (15-09-2023)

Vino

Het nieuwsgierig aagje

Onze vino vindt altijd alles interessant en dan blijft hij je zo lekker aanstaren met zijn heerlijke blik. Wanneer er ergens een geluidje te horen is, is Vino de eerste die dat opmerkt en even polshoogte gaat nemen. Vino vindt het ook heel leuk om lekker in het zand te rollen waardoor zijn helder witte vacht vaak helemaal zwart is.. Kan jij ook niet wachten om lieve Vino te ontmoeten?

Geboortedatum: 14-09-2020
Geslacht: Hengst

Geadopteerd door:
Délano & Valérie (25-03-2024)
Axl & Danique (9-03-2024)
Marly & Umut (15-09-2023)

Wil jij een van onze alpaca's op de alpaca farm adopteren?

Je hebt vast wel eens gehoord dat alpaca’s duur zijn, en dat klopt ook! En zo helaas ook de zorg. De dierenarts is bijv. gespecialiseerd en woont 40 min bij ons vandaan. Vandaar dat we mensen de kans bieden om mee te betalen aan de zorg van dieren; denk hierbij aan de dierenartskosten, jaarlijkse vaccinaties, specialistisch voer, het scheren, mestonderzoeken etc.

Wil jij adoptieouder worden van één van onze alpaca’s?
Voor €30,- per jaar kun je een van onze alpaca’s adopteren en help je mee om de zorg te betalen!

Jij krijgt:
– Een certificaat van jouw adoptiealpaca
– Een mok van jouw adoptiealpaca
– Een sleutelhanger naar keuze
– Naamsvermelding op de website

Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@alpacabreak.nl en benoem welke alpaca jij wil adopteren!

Gerrit

Gekke Gerrit!

Gekke Gerrit heeft zijn bijnaam te danken aan zijn gekke gedrag. Als je Gerrit 5 minuten in de gaten gaat houden vraag je je af wat er in zijn koppie omgaat. Zo probeert hij overal op te klimmen en is hij echt de kleinschalige alpaca farm aan het ontdekken. Kijk ook eens naar de mooie vacht van Gerrit. Wij vinden het altijd een beetje lijken of hij met zijn gezicht in een bord spaghetti is gevallen. Heb jij alle vlekjes al in Gerrit zijn vacht gezien? En wist je dat hij meer vlekjes krijgt iedere keer als hij geschoren wordt, omdat het er meer worden als hij ouder wordt?

Geboortedatum: 24-06-2021
Geslacht: hengst

Geadopteerd door:
Bernice Bellel (24-05-2024)
Marly & Umut (15-09-2023)

Appie

De brutale dondersteen
Appie is onze kleine dondersteen. De kleinste en de lichtste van de kudde maar zorgt er zelf voor dat hij niks te kort komt. Hij is dol op mensen en komt altijd even iedereen gedag zeggen en checkt wie er snoepjes heeft. Hij is nergens bang voor en gaat zeker op onderzoek uit. Door zijn brutale karakter is hij goed te aaien en valt er altijd iets te lachen als Appie in de buurt is! Wij vinden hem altijd een beetje lijken op een konijntje. Dit komt door zijn grote oren en zijn kleine snoetje, te schattig!
Geboortedatum: 12-08-2021
Geslacht: hengst
Geadopteerd door:
Ingrid Broers – Wijnans (22-06-2024)
Diana Krijnen (12-05-2024)
Marly & Umut (15-09-2023) 

 

Follow us

Stuur een privéberichtje via onderstaande links!

Aangesloten bij Alpaca Association Benelux

Dé alpaca high tea!

Wij hebben een knusse en persoonlijke High tea met alpaca’s waarbij echt TUSSEN de alpaca’s zit! Daarnaast is de alpaca high tea van super goede kwaliteit!

Contact

e-mail: info@alpacabreak.nl
Of stuur een berichtje via social media
Alleen op afspraak, via een arrangement, te bezoeken
 

Locatie

Boerenhoekstraat 83
4921 KA Made
Noord-Brabant, NL

Telefonisch en via WhatsApp zijn wij te bereiken op vrijdag tussen 11:00 – 17:00 uur en zaterdag tussen 10:00 – 17:00 uur. 0639725806
Op andere dagen: stuur een mail voor contact!

Winkelwagen