De ontwikkelplek voor jong volwassenen!

Wist je dat Alpaca Break ook een dagbesteding is voor mensen met een (lichte) beperking? Of hoe wij het liever noemen: de ontwikkelplek!

Het idee ontstond toen een enthousiaste meid met slechtziendheid aanklopte om vrijwilligerswerk te doen. We zijn samen in gesprek gegaan om te kijken hoe we het werk passend kunnen maken en het idee voor de ontwikkelplek was geboren: dit moeten we voor meer mensen kunnen doen! 

Jolijn heeft 6 jaar ervaring in de zorg en is vervolgens begonnen met het aanvragen van een dagbestedingsplek voor mensen vanuit de gemeente. Het heeft bijna een jaar nodig gehad maar uiteindelijk zijn we door de screening en verantwoording heen gekomen en is Alpaca Break officieel een ontwikkelplek!

Voor wie:
– Voor jong volwassenen onder de 40 jaar.
– je hebt een PGB (of een WLZ), of kunt deze aanvragen (bijvoorbeeld vanuit een licht verstandelijke beperking).
– Of je kunt een verwijzing vanuit de WMO aanvragen: gemeente Drimmelen, gemeente Geertruitenberg, gemeente Oosterhout, gemeente Altena.

Wat je gaat doen zijn verschillende klusjes op de mini boerderij, klusjes voor en met de dieren en we zorgen voor de gasten die langskomen, denk aan alle voorbereidingen en wanneer de gasten er zijn en alles rondom de high tea.
Daarnaast doen we ook leuke creatieve activiteiten met het thema alpaca, denk bijvoorbeeld aan het vilten/haken van de wol, maken van kaarsen, kaarten of diamant painting!

Vind je alpaca’s & horeca (bakken) leuk, we horen graag van je!
Natuurlijk krijg je een vast aanspreekpunt en kijken we samen met jou wat voor jou passend is!

Vul onderstaand formulier in (ook als er vragen zijn) en wij nemen contact met je op!

alpaca high tea
alpaca picknick

 

Follow us

Stuur een privéberichtje via onderstaande links!

Aangesloten bij Alpaca Association Benelux

Dé alpaca high tea!

Wij hebben een knusse en persoonlijke High tea (en yoga) met alpaca’s waarbij echt TUSSEN de alpaca’s zit! Daarnaast is de alpaca high tea van super goede kwaliteit!

Contact

e-mail: info@alpacabreak.nl
Of stuur een berichtje via social media
Alleen op afspraak, via een arrangement, te bezoeken
 

Locatie

Boerenhoekstraat 83
4921 KA Made
Noord-Brabant, NL

Telefonisch en via WhatsApp zijn wij te bereiken op vrijdag tussen 11:00 – 17:00 uur en zaterdag tussen 10:00 – 17:00 uur. 0639725806 
Op andere dagen: stuur een mail voor contact!

Winkelwagen